icon-account
It's here: The T-Shirt
  English     German     Dutch  

Golden Rules

De laatste decennia is mode veranderd naar een massa-industrie. Bij de oprichting van Teym stelden we ons de vraag op welke wijze we stijlvolle klassiekers zouden kunnen produceren zonder te vervallen in twijfelachtige productiemethoden. Mede door onze impeccable wardrobe te laten bestaan uit enkel favoriete items, die altijd in de collectie blijven, geloven we dat we efficiënt bijdragen aan een duurzamere mode-industrie. Onderstaande Golden Rules zijn richtlijnen om doelgericht te werken aan onze visie

 

1. Langzaam maar zeker win je de strijd

We ontwikkelen ieder jaar één product in plaats van één volledige (risicovolle) collectie. Hierdoor is sprake van een rustiger proces van productontwikkeling en -fabricage. Over ieder artikel denken we zorgvuldig en uitvoerig na voor we het lanceren op de markt. Hierdoor doen we niet mee aan seizoenhypes of trends van korte duur.

 

2. Investeer in een garderobe voor de lange termijn

We maken alleen kleding die de klant écht wilt hebben. Hoe moet je favoriete jeans aanvoelen? Hoe zou het zijn als je garderobe slechts bestaat uit lievelingskleding? We maken kleding die je meteen aan wilt trekken om vervolgens nooit meer uit te doen.

 

3. Alleen kleding van de beste kwaliteit

Bij Teym is de kwaliteit van de stoffen net zo belangrijk als het ontwerp. Wij vinden dat kleding minstens een aantal jaar mee moet gaan. Teym’s garderobe moet gekoesterd worden. Zorg jij goed voor onze kleding, dan zorgen wij de komende jaren goed voor jou.

 

4. Duurzaamheid zit in je DNA, het is nooit een extraatje

Velen van ons eten, slapen en ademen tegenwoordig gezond, biologisch en natuurlijk. In de wereld van mode heeft dit vaak nog een stoffig imago. Meestal omdat duurzaamheid niet goed verwoord is, of erbij wordt gehaald als verkooptruc. Bij Teym is duurzaamheid niet een extraatje, het zit in de DNA van onze organisatie. Alleen als het in alle facetten van het proces doorvloeit heeft het impact.

 

5. Betaal voor het artikel, niet voor het logo

Teym is transparant en werkt alleen met organisaties die dezelfde waarden hebben als wij. Door onze doordachte manier van efficiënt werken vermijden we extreme winstmarges en dure marketingcampagnes. Door deze werkwijze bieden wij hoge kwaliteit zonder een schrikwekkend prijskaartje.

 

“Je moet echt verliefd zijn op een item, er goed voor zorgen en het steeds weer kunnen dragen.”